Wat zijn de enige ongekende tantra die ik niet heb gehoord! «Masha, het is seks op een afstand toen de partners gedachten en eindigen,» verzekert me in., IJverige familie man en jonge vader. Het is mogelijk dat mijn vriend

met zijn vrouw zo’n sterke verbinding heeft dat zelfs voor honderden kilometers er een orgasme kan worden gestreeld. Maar waarschijnlijk, in. Verward Tantra met CZPirovsky-sessie. Concepten kwamen aan Rusland in het begin van de jaren negentig en in de hoofden van Russen samengevoegd tot een mystieke leer. Wil de waarheid? Tantra niet over seks.

Exotisch concept werd in India duizenden jaren geleden geboren. Roots Tantra leiden tot het hindoeïsme. In feite is Tantra spirituele praktijk, namelijk meditatie, werken met ademhaling, bewustzijn en communicatie met jou, met de wereld en partner. Skobota, ja? In geen geval. Tantra onderzoekt elk aspect van menselijke ervaring, inclusief seks als potentieel voor persoonlijke ontwikkeling. Voor een tanter is het leven veel viagra kopen mogelijkheden om jezelf te studeren. Elk eenvoudig werk – er is, drinken, ademen, dansen, liefde bedrijven – als je niet op de machine, maar met volledige onderdompeling, brengt plezier.