Antropologen hebben ontdekt dat AMMOTION-vrouwtjes absoluut speciale geluiden maken wanneer ze paren met hoge rankmannetjes. Wetenschappers gesuggereerd hoe dit is te wijten aan menselijke vrouwen.

Zo niet in animatie, en daarna op speciale kanalen gewijd aan het huwelijk games van Homo Sapires, heb je waarschijnlijk de verbazingwekkende geluiden gehoord dat vrouwen van deze soort tijdens de paring worden gepubliceerd. omringende audio!

Man homo sapiens hebben de neiging om te denken dat vrouwen maken het alleen uit genoegen. Echter, recente studies aangetoond dat in feite alles is niet zo eenvoudig.

Laten we beginnen met het feit dat we ooit gepubliceerde opiniepeilingen van vrouwen zelf, waarin zij vertelde men niet al te prettig voor de mannelijke ego de oorzaak van hun gedrag. (Lees: waarom vrouwen schreeuwen en kreunen tijdens de seks?)

Echter, antropologische wetenschappers onlangs https://tourbieres.cd/deanna-lorraine-holistic-training-for-better-dates-affairs-everyday-lives/ gesuggereerd dat vrouwen nog meer geheime en onverwachte reden om alle buren over hoe ze goed in bed met u op de hoogte.

Volgens de psychologie vandaag begon het allemaal uit de studie van het huwelijk geschreeuw van vrouwtjes van bavianen. Wetenschappers hebben ontdekt dat deze noten alle jungle aan hun genoegens melden. Dit is ondanks het feit dat roofdieren ook in de buurt kunnen zijn en een dergelijke uitnodiging voor het avondeten evalueren (dubbele portie tegen de prijs van één). Creses werden gehoord op 300 meter van de plaats van evenementen!

«Wat is de reden voor zorgeloos gedrag?»Wetenschappers dachten. Ze begonnen Monkeys-huwelijk te registreren en luisterden voorzichtig naar hen. Wetenschappers houden over het algemeen van dergelijk entertainment. (Lees: 7 belachelijke theorieën van oude kamagra 100 mg wetenschappers over seks.)

Het bleek dat het geschreeuw van de babinov-vrouwtjes verschillen wanneer ze paren met de mannetjes van hoge rang! Ze worden langer en bellen. Ook klinken vrouwtjes op verschillende manieren op het moment van ovulatie, de maximaal mogelijke conceptie (luide en complexe rails) en onwaarschijnlijke bemesting (bijna keten).

«Wat betekent het?»Wetenschappers dachten en zetten een werkende versie aan. Misschien proberen ze met de hulp van geschreeuw van de vrouwelijke bavianen, ze proberen andere mannetjes aan te trekken om ervoor te zorgen dat ze ook deelnemen aan bemesting. De krachten zijn tot nu toe verspreid door de jungle die zelfs mannetjes uit een ander kudde hen kan horen. Dus proberen vrouwen een verscheidenheid aan genetisch materiaal te bieden voor hun nakomelingen.

Door de aard van geschreeuw kunnen mannetjes van derden bepalen wie ze in de open plek moeten omgaan – met het dominante mannelijk of gewoon. En of het de verwarmer van de dressing waard is, dat wil zeggen, hoe dicht bij de ovulatie dicht bij de ovulatie is.

Echter, op deze wetenschappers stopten niet. Zoologen overdekt deze interessante informatie naar antropologen en ze besloten om het toe te passen op menselijke vrouwen. Het bleek dat alles convergeert!